Onze BtoB data oplossingen 
Ondersteuning van uw business development

EasyBusiness

Met de EasyBusiness tool kunt u meer dan 60 zoekfilters gebruiken. Hierdoor bekomt u zowel gerichte als gepersonaliseerde zoekresultaten en creërt u meer mogelijkheden om relevante contacten te vinden. EasyBusiness biedt een eenvoudige oplossing die u helpt om gerichte prospectielijsten te maken in het formaat dat u nodig heeft.

24u/7 toegang tot online business data

Geolocalisatie van prospecten

Direct Marketing

Met het Direct Marketing aanbod, profiteert u van een scala aan diensten op maat. Deze zullen u helpen om uw multichannel direct marketing campagnes te personaliseren en om succes te verzekeren alsook het rendement op uw investering heel precies te analyseren.

Campagnes op maat

Gepersonaliseerd advies

EasyList

Met de online tool EasyList, maakt u prospectielijsten op maat vanuit de Kompass databank die u helpen in meer gerichte marketing acties en het genereren van leads

Onmiddellijk en rechtstreeks downloaden

Gerichte & effectieve prospectie resourcing

Booster

Betrek uw doelgroep en trek nieuwe business leads aan met behulp van de Kompass.com onze wereldwijde online digitale Gids. Met meer dan 5 miljoen bezoekers per maand uit 68 landen over de hele wereld, laat ons uw SEO verbeteren en uw klant verkeer vergroten

Een geoptimaliseerde lokaal of wereldwijd bedrijfsprofiel

Top positionering op onze bedrijfspagina’s

Online advertentie

Met het aanbod Online Advertising, valoriseert u uw bedrijf door middel van zeer gerichte reclamecampagnes. Geniet zo van alle voordelen door gezien te worden door gebruikers die zoeken naar uw producten of diensten.

Verbeterde merkreputatie en bewustzijn

ROI meting